Társaságunk 1996. májusában alakult magánszemélyek szakmai befektetéseként.

A többségi tulajdonos-ügyvezető a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon 1978-tól 1994-ig különböző beosztásokban széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a hagyományos vízgazdálkodási munkáknál tervezés és kivitelezés területén egyaránt. A 90-es évek eleje óta megnőtt az igény a környezetvédelmi feladatok megoldása iránt. Ezekre a kihívásokra idejében felkészültünk, a hazai szabványok és tervezési előírások hiányában elsősorban az osztrák és német tapasztalatok felhasználásával. Társaságunk speciális területe a veszélyes-, nem veszélyes és inert hulladéklerakók tervezése, kivitelezése, felhagyott lerakók rekultivációja. Nagy tapasztalatokat szereztünk a hulladékkezelési létesítmények, hulladékgyűjtő udvarok, hulladékátrakók, komposztálók, hulladékválogató csarnokok tervezésében.

Megrendelőink köre széleskörű, önkormányzatokból, gazdasági társaságokból, magánszemélyekből tevődik össze. Sok "visszatérő" megrendelőnk van, olyanok, akik a folyamatosan jelentkező fejlesztéseiket a segítségünkkel oldják meg.

Társaságunk a folyamatos szakmai és technikai fejlesztés szellemében végzi a munkáját.
Ennek érdekében 2000. augusztusától a környezet- és vízgazdálkodási tervezés és kivitelezés területén bevezettük az MSZ EN ISO 9001:1996 minőségbiztosítási rendszert, melyet 2002-ben továbbfejlesztettünk és jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint dolgozunk.

Társaságunk célja a jelmondatunk szellemében "" javasolunk a megrendelőinknek a környezetvédelmi vagy vízgazdálkodási feladatai elvégzésében. Amennyiben a bemutatkozás, a referenciák megtekintése ismeretében a felkészültségünk alapján felkeltettük érdeklődésüket, kérjük Önöket, hogy a feladataik megoldásához keressenek meg bennünket.

 
 

Környezet- és Vízgazdálkodási Tervező és Kivitelező Kft. | H-9700 Szombathely, Vízöntő utca 9/C. fsz. 1.

Telefon: +36 94/508-650 | Fax: +36 94/508-648 | Mobil: +36 30/256-8140 | E-mail:

 
 
Webshark>
</map>
<map name=