A SOLVEX KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

A SOLVEX Kft. célja, hogy a megrendelők igényeit maximálisan kielégítse, figyelembe véve a társadalom követelményeit megtestesítő jogszabályi előírásokat és a vevők által megfogalmazott, valamint a meg nem fogalmazott igényeket, elvárásokat.

Ennek érdekében szervezetünk vezetősége elhatározta, hogy a meglévő minőségbiztosítási rendszerét átalakítja az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerre, illetve bevezeti az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert.

A szabványnak való megfelelőség érdekében a folyamatok figyelemmel kísérését végezzük, amely rálátást biztosít szervezetünk tevékenységére és minőségirányítási rendszerére.
Továbbá gyűjtjük, figyeljük és elemezzük vevőink megelégedettségét, véleményeiket és javaslataikat.
Ezen információk birtokában szervezetünk vezetősége kötelezettséget vállal tevékenységünk, minőség- és környezetirányítási rendszerünk illetve meglévő erőforrásaink folyamatos fejlesztésére, alkalmazottaink továbbképzésére valamint az időszakos minőségi célok meghatározására, a környezetünk védelmére.

Mindezek figyelembe vételével szervezetünk alkalmazottainak kulturált munkakörülményeket, fejlett technikai hátteret, és biztos megélhetést biztosítunk, de elvárjuk tőlük, hogy munkáját mindenki a lehető legjobb tudása és a rá vonatkozó előírásoknak megfelelően végezze.

Jelmondatunk: " Jól, gyorsan, gazdaságosan ! "

Déri Lajos
ügyvezető

 
 

Környezet- és Vízgazdálkodási Tervező és Kivitelező Kft. | H-9700 Szombathely, Vízöntő utca 9/C. fsz. 1.

Telefon: +36 94/508-650 | Fax: +36 94/508-648 | Mobil: +36 30/256-8140 | E-mail:

 
 
Webshark>
</map>
<map name=